Vacuüm transport

In geval van calamiteiten of contaminatie zetten wij onze speciale vacuüm bulkopleggers in om de gewenste silo, container of bulkwagen professioneel en verantwoord leeg te zuigen. Van Opdorp Transportgroep heeft zowel food als non-food vacuümbulk opleggers beschikbaar. Neem bij calamiteiten onmiddellijk contact met ons op via +31 (0)115- 467 402.

Vraag een offerte aan »


Van Opdorp Transportgroep

Vacuüm transport bij calamiteiten

Vacuümtransport wordt ingezet in geval van calamiteiten of contaminaties. Hierbij kunt u denken aan:

 • Het leegzuigen van silo’s of containers na contaminaties of bij foutieve lossingen
 • Het leegmaken van één of meerdere silo’s of containers, wanneer het product niet voldoet aan de specificaties of eisen
 • Het leegzuigen van bulkopleggers die niet meer zelfstandig kunnen lossen, bijvoorbeeld door een ongeval
 • Gemorste poeders, korrels en pallets opzuigen
 • Het op gewicht brengen van te zwaar geladen bulkopleggers

Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goed opgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. U kunt 24/7 een beroep doen op het vacuümtransport van Van Opdorp Transportgroep.

Vacuüm transport bij calamiteiten

Feed en non-food vacuümtransport

Van Opdorp Transportgroep beschikt over twee volledig uitgeruste vacuüm bulkopleggers voor het opzuigen van ongevaarlijke food, non-food en feed producten, zoals:

 • Plastic korrels/pellets
 • PVC korrels/pellets/poeders
 • Fosfaten (mono calciumfosfaat)
 • Granen
 • Aminozuren (lysine, threonine, methionine en choline chloride)
 • Zetmeel
 • Gluten
 • Zout
Feed en non-food vacuümtransport

Op- en overslag van uw zuigtransport

Na het opzuigen van uw goederen kunnen we deze verder vervoeren of afhandelen naar uw wens. Wij kunnen uw opgezogen bulkgoederen overpompen naar een bulkoplegger, container of silo, maar ook de opslag van opgezogen bulkgoederen op het terrein bij Van Opdorp Transportgroep is mogelijk. Indien gewenst kunnen we uw food, non-food en feed producten ompakken voor verder transport. 

Op- en overslag van uw zuigtransport

Tankcleaning van de vacuümwagen

Bij contaminatie kunt u een beroep op ons doen voor zowel het leegzuigen als het cleanen van uw bulkoplegger. Van Opdorp Transportgroep beschikt namelijk over een hypermoderne tankcleaning in Sas van Gent. We bieden specialistische tankcleaning aan voor zowel food als non-food.

Het tankcleaningstation van Van Opdorp Transportgroep is zowel ATCN als EFTCO-gecertificeerd. Zo bieden we u een totaaloplossing en bent u snel weer op pad.

Tankcleaning van de vacuümwagen

24/7 bereikbaar bij calamiteiten of contaminaties

Wij zijn 24/7 inzetbaar bij calamiteiten of contaminaties. Bel ons via +31 (0)115-467 402. Heeft u met spoed een vacuümwagen nodig? Onze planners staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen bij uw probleem.

24/7 bereikbaar bij calamiteiten of contaminaties

Leverbetrouwbaarheid

Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goedopgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. On-time laden en lossen is belangrijk voor onze klanten. Onze chauffeurs en planners zorgen voor een leverbetrouwbaarheid van 98% à 99%!

Leverbetrouwbaarheid

Brandstoftoeslag

Vanwege de fluctuerende brandstofprijzen hanteert Van Opdorp Transportgroep een brandstoftoeslag. De brandstof toeslag is gebaseerd op de brandstof prijzen maandelijks gepubliceerd op de website van Shell.

Brandstoftoeslag

Kies voor Van Opdorp Transportgroep

Wij staan voor u klaar om u te voorzien van uw tanktransport. Kies voor van Opdorp. Wij zijn al sinds 1927 specialist op het gebied van transport. Dagelijks staan 110 professionals voor u klaar. Door dicht bij de klant te staan, flexibel te zijn en topkwaliteit te leveren. Van Opdorp Transportgroep stelt niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Ook aan welzijn, milieu, veiligheid en gezondheid worden dezelfde hoge eisen gesteld.

Samenwerken met Van Opdorp Transportgroep? Neem hieronder contact met ons op.

Kies voor Van Opdorp Transportgroep

Klant aan het woord: Cargill

“Thank you very much for the dedication you have in your work. Van Opdorp is an example for all carriers.”

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over vacuümtransport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport of bulktransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief