Tanktransport

Met een leverbetrouwbaarheid van 98% à 99% verzorgen onze vakbekwame chauffeurs naar wens van de opdrachtgever gecertificeerd tanktransport van bederfelijke producten. Ze worden hierbij ondersteund door een modern wagenpark en gespecialiseerd materieel. Door de bijzondere uitrusting van de tankopleggers is lossen in praktisch alle omstandigheden mogelijk: hydraulisch, elektrisch, eigen pomp of aansluiting op pompsystemen van de afnemer.

Vraag een offerte aan »


Van Opdorp Transportgroep

Food tanktransport

Van Opdorp Transportgroep verzorgt food tanktransport van vloeibare levensmiddelen zoals plantaardige oliën en vetten, vruchtensappen, vloeibare suikers, water en azijn. Dagelijks verzorgen wij het tanktransport voor klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Onze chauffeurs zorgen voor het tijdig en efficiënt laden, lossen en vervoeren van vloeibare food producten.

Food tanktransport

Feed tanktransport

We verzorgen het feed tanktransport van vloeibare veevoerproducten en grondstoffen voor de diervoedersector. Van Opdorp Transportgroep verzorgt onder andere het transport van tarwegist-concentraat, methionine, lysine en choline chloride binnen Nederland en naar België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. 

Feed tanktransport

Flexibel internationaal tanktransport

Onze tankauto’s zijn speciaal uitgerust om op iedere locatie te kunnen laden en lossen. Zo kunnen onze tankopleggers hydraulisch, elektrisch, met eigen pomp of door aansluiting op het pompsysteem van de klant lossen.

Flexibel internationaal tanktransport

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Wij zijn 24/7 inzetbaar bij calamiteiten of contaminaties. Bel ons via +31 (0)115-467 402.

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Leverbetrouwbaarheid tanktransport

Van Opdorp Transportgroep werkt uitsluitend met goedopgeleide Nederlandse en Belgische chauffeurs. On-time laden en lossen is belangrijk voor onze klanten. Onze chauffeurs en planners zorgen voor een leverbetrouwbaarheid van 98% à 99%!

Leverbetrouwbaarheid tanktransport

Brandstoftoeslag bij tanktransport

Vanwege de fluctuerende brandstofprijzen hanteert Van Opdorp Transportgroep een brandstoftoeslag. De brandstof toeslag is gebaseerd op de brandstof prijzen maandelijks gepubliceerd op de website van Shell.

Brandstoftoeslag bij tanktransport

Klant aan het woord: Sumitomo

“I sincerely like to express my great satisfaction to you, your colleagues and team members for the great job that Van Opdorp has been doing for our company and meanwhile for several and important businesses. This compliment has also been expressed by my colleagues of the business as well.” 

Lees meer »

Meer weten?

Heeft u vragen over tanktansport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in bulktransport of vacu├╝mtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief