Certificering


Van Opdorp Transportgroep

Certificaten

 

GMP+ Feed Safety Assurance

Op basis van de GMP wetgeving diervoedertransporten is de van Opdorp Transportgroep gecertificeerd sinds 25 september 2001. De huidige regelgeving: GMP+ Feed Safety Assurance is een complete module voor de borging van diervoederveiligheid in alle schakels van de diervoederketen.

Klik hier om ons GMP+ certificaat te bekijken. 

 

ISO 9001 certificering

Sinds 1991 is Van Opdorp Transportgroep ISO 9001:2020 gecertificeerd. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle bedrijfsonderdelen van Van Opdorp Transportgroep.

Klik hier om ons ISO 9001:certificaat te bekijken. 

 

SQAS

Van Opdorp Transportgroep wordt sinds 1996 SQAS-geaudit. SQAS (Safety & Quality Assessment System) is een systeem om de kwaliteit, veiligheid, beveiliging en milieuprestaties van logistieke dienstverleners en chemische distributeurs op uniforme wijze te evalueren.

Klik hier om ons SQAS Cleaning certificaat te bekijken

Klik hier om ons SQAS Transport certificaat te bekijken.

 

ATCN

De Association of Tankcleaning Companies Netherlands (ATCN) verstrekt een graad van erkenning om de zorg voor het milieu en de kwaliteit van dienstverlening van tankreinigingsbedrijven adequaat te waarborgen. Sinds het bestaan van de ATCN is Van Opdorp Transportgroep lid van deze branchevereniging. Van Opdorp Transportgroep is gerechtigd het predicaat ‘erkend tankreinigingsbedrijf’ te voeren.

Klik hier om ons ATCN certificaat te bekijken. 

 

Kosher

Van Opdorp Transportgroep is sinds 2020 in het bezit van een Kosher certificaat. Het certificaat geeft aan dat tankreiniging plaatsvindt volgens Kosher gebruik, volgens de spijswetten van het Jodendom.

Klik hier om ons Kosher certificaat te bekijken. 

 

 

 

ECTA

Van Opdorp Transportgroep is lid van ECTA. ECTA brengt Europese transportbedrijven bij elkaar met als doel om efficiëntie, veiligheid en kwaliteit te verbeteren, evenals de ecologische en sociale impact van het transport en de logistiek van chemische goederen in Europa.

Klik hier om ons ECTA certificaat te bekijken.

 

 

 

Meer weten?

Heeft u vragen over transport? Of heeft u interesse in Van Opdorp Transportgroep als partner in tanktansport, bulktransport of vacu├╝mtransport? Wilt u meer weten over onze bulk- en tankcleaning of opslagmogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier. U kunt ons ook direct bellen op 0115 - 467 467.

Uw naam
Uw e-mailadres
Bericht
Nieuwsbrief