In gesprek met: Linsey Tazelaar

HR Manager


Van Opdorp Transportgroep

Bij Van Opdorp Transportgroep ben ik HR Manager en daarnaast onderdeel van het Managementteam. In mijn rol ben ik o.a. verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega’s, de personeelsadministratie en het gehele HR beleid binnen onze organisatie. 

Hiervoor ben ik ruim 6 jaar werkzaam geweest bij een uitzendbureau, een familiebedrijf, maar ik zocht meer diepgang op HR gebied. De functie HR Manager sprak me erg aan en het feit dat ook dit een familiebedrijf is, vond (en vind) ik absoluut een voordeel. Ik houd van korte lijnen, direct contact op alle niveaus binnen een organisatie en daarnaast dat familiegevoel. 

Van Opdorp Transportgroep staat voor kwaliteit, wat mede mogelijk gemaakt wordt door een fantastisch team van loyale en betrouwbare medewerkers. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Solliciteer dan snel en wie weet heten we jou binnenkort van harte welkom bij de Van Opdorp familie!

Meer nieuws:

Meer nieuwsberichten »

Bereikbaarheid Van Opdorp 24-05 tot 21-06

Brug Sas van Gent

Lees meer »
Nieuws: Bereikbaarheid Van Opdorp 24-05 tot 21-06

Van Opdorp Transportgroep goes green.

Terwijl de klimaattop in Glasgow in volle gang is, wil Van Opdorp Transportgroep zich ook inzetten om de opwarming van de aarde te beperken.

Lees meer »
Nieuws: Van Opdorp Transportgroep goes green.
DEBUG